TOP Winter - Elämyspalvelut

Time Out Promotion elämyspalvelut tarjoaa aikalisää talvilajien lumisessa maailmassa. Elämyspalvelut laskettelu- ja hiihtokeitaissa kotimaassa ja ulkomailla. TOP Winter kattaa kaiken: lennot, majoitukset, ohjelmat, varaukset. Mukaan voi liittää toinen toistaan houkuttelevampia seikkailuja – lumikenkäpatikoinnista moottorikelkkasafariin.

 

TOP WINTER 2012-2013

Lataa tästä TOP Winter pdf-tiedosto

Esitys sisältää paljon erilaisia ohjelmavaihtoehtoja yrityksenne asiakas-ja henkilöstötapahtumiin talvelle 2012-2013

 

TOP Ski

Suomi

Nauti laskettelusta kotimaan jylhissä maisemissa esim. Levillä ja Tahkolla. Päivä tai pari, ehkä pidennetty viikonloppu antaa tervetullutta happea ajatuksille ja ideaa uusiin hankkeisiin.

 

Lue lisää...

TOP Ski

Åre ja Slovenia

Miltä maistuisi laskettelureissu Kransjka Goraan Sloveniaan? Tai hiukan lähemmäksi, Åreen? Time Out Promotionin kanssa voit suunnitella ja toteuttaa 2-4 päivän yhdistettyjä matkoja oman porukkasi toiveiden mukaan.

Jollet ole vielä palkinnut parhaitasi Slovenian-matkalla, tee se nyt! Sloveniassa on paljon hyvää: lyhyt matka kentälle, hotellit rinteiden vieressä, edullinen hintataso, sopii niin kokeineille kuin aloittelevillekin laskettelijoille, lyhyt matka Italiaan ja Itävaltaan...

 

Lue lisää...

TOP Lappi

Vie joukkueesi Lappiin löytämään itsestään myyntikäyrät kohottavia voimavaroja. Palkitse parhaimmistosi eksotiikan ja hiljaisuuden aikalisällä.

 

Lue lisää...

TOP Hot Shots

Klaukkalan alpit

6.3.2010

TOP Winter:

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa

TOP SKI: Slovenia/Itävalta

Video