TOP Idea

TOP Service TOP Values

Time Out Promotion - lyhyesti TOP - on luova, sitoutunut ja asiantunteva suomalainen yritystilaisuuksien ja -tapahtumien järjestäjä.

Keskeinen tavoitteemme on palvella asiakkaitamme suunnittelemalla ja toteuttamalla toimeksiantojen mukaisia, ennenkokemattomia ja positiivisia elämyksiä kustannustehokkaasti.

Tarjoamme asiakkaillemme myös kaikki markkinoinnin

ja mainonnan palvelut konsultaatiosta konsepti-suunnitteluun ja luovaan toteutukseen. Järjestämme myös promootioita, tuotelanseerauksia ja -esittelyjä.

Time Out Promotionin palveluihin kuuluu muun muassa tapahtumien ja tilaisuuksien teemoittelu ja

*ideointi, suunnittelu, toteutus ja jälkipelit

*järjestelyt:

tilojen vuokraus, ruokailut retkieväistä gourmet-illallisiin, kuljetukset maalla, merellä ja ilmassa, majoitus, sauna, varusteet, henkilökunta, esiintyjät ja ohjelmat

*kutsu- ja kiitoskorttien, juhlapuheiden, rekvisiitan, koristelujen, julisteiden, nettikutsujen, nimikorttien, palkintojen, kunniakirjojen, menulistojen suunnittelu ja toteutus

 

 

Time Out Promotion on riippumaton ja luotettava kumppani sekä monipuolinen palveluntarjoaja.

Osaamisemme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja yhteistyöverkostomme on laaja. Toimimme yhteistyössä alan vankimpien osaajien kanssa ja käytämme luotettavia ja laatutietoisia alihankkijoita.

Tarjoamme asiakkaillemme kahden kauppaa, jossa pitkäjänteisen suhteen edut näkyvät paitsi myönteisissä, odotuksetkin ylittävissä menestystarinoissa, myös erinomaisessa hinta-laatusuhteessa. Mitä syvemmin olemme perehtyneet asiakasyrityksen businekseen, toiveisiin ja tavoitteisiin, sitä onnistuneemmin voimme nivouttaa tilaisuudet ja tapahtumat kokonaismarkkinointiin ja suhdetoimintaan.