TOP Special

Suomi on seikkailijan ja valloittajan mekka. Eipä tarvitse mennä kovinkaan kauas taajamista, kun eteen avautuvat lukuisat mahdollisuudet toteuttaa unelmiaan. Kun haluat palkita tiimisi tai ymmärrät asiakkaasi seikkailunhaluiseksi, niin yhteys Time Out Promotioniin on ensimmäinen askel. Rohkeasti eteenpäin kohti uusia ulottuvuuksia!

 

TOP Poker

Haasta työkaverit, kilpailuta myyntitiimi. Yllätä asiakkaasi.

Palkitse parhaimpasi intensiivisellä peli-illalla, jossa voi aistia aitoa Casino-glamouria. Tilaa Texas Hold'em -pokeri sinne missä haluat juhlia porukkasi kanssa. Texas Hold'em sopii myös vasta-alkajalle - niin daameille kuin herroillekin. Alkuun pidetään pikakurssi, minkä lisäksi vetäjät opastavat ja ohjaavat koko pelin ajan. Lisää vain herkullinen päivällinen ja letkeää live-musiikkia, niin iltahan on täysiosuma. Kermana nekassa upeat palkinnot voittajille! 

LUE LISÄÄ...

TOP Off Road

Maasturikolonnamme ovat jo useaan otteeseen menneet sinne, minne harva nelipyöräinen pääsee: vaikeakulkuisille metästeille, kallioille... Vetoa ilman sudittelua kesät-talvet. Yksityiset reittimme sijaitsevat noin 50 kilometrin päässä Helsingistä. Off Road sopii kaikille, joten rohkeasti vaan tutustumaan! Ja kun on ylitetty voittamattomia maastollisia haasteita, on aika saunoa ja nauttia maistuva ateria.

 

LUE LISÄÄ...

TOP Canoe

 

Nyt laitetaan myyntitiimille sulkia hattuun ja suunnataan kanoottiretkelle, virran vietäviksi. Tarjolla on yhden hengen kajakkeja ja kahden hengen kanootteja. Indiana-safari sopii myös aloittelijoille, sillä paikalla on ammattitaitoinen opas. Jokiretkien kohde on Vantaanjoki, mutta näyttävimmät Indiana-maisemat löytyvät Kuusamosta. Jokainen retki räätälöidään asiakkaan tarpeisiin.

 

LUE LISÄÄ...

TOP Rally

Siellä missä Marcus ottaa mittaa Kovalaisesta ilman kypärää ja kartturia, kalpenee punapanssari Schumikin! TOP Race-turnaus tarjoaa rata-ajonautintoa ja aitoa vaarantunnetta ilman savuavia renkaita ja radalle syöksyviä norsuja. Rallikansa kannustaa, liput liehuvat, monitorit vilkkuvat ja vetoa lyödään. Täällä naapurin Jenni päihittää Kimi I:n mennen tullen. Lopuksi pokataan pokaalit, kuohutetaan juomaa ja herkutellaan Hot Rally Buffetin antimilla.

TOP Western

Railakasta ja rentouttavaa menoa ratsain ja jalan aitoon Lännen malliin. Heitetään suopunkia ja hevosenkenkää, tutkaillaan maalmaa hevosen selästä. Ja aivan ilman aiempaa kokemusta! Kokeneet opettajat, asiaan vihkiytyneet luotetavat hevoset tekevät päivästä turvallisen ujoimmallekin. Ja kaiken kruunaa Wild West Dinner!

TOP Artist

Päivä taiteilijana ja karonkat päälle. Jokainen on taiteilija jo syntyessään! Artistinen teema muuntuu porukan ja toiveiden mukaan; naamiot, nuket, maalaus, kuvanveisto, piirustus, tilateokset, kollaasit, muotokuvat. Onko upeampaa kuin yhdessä luotu taideteos yrityksen aulassa? Illan tullen katetaan pöydät ja nautitaan ranskalainen taiteilijaillallinen ja ihaillaan esillä olevia töitä. Niistähän voisi tehdä taidekirjan

 

TOP Fishing

 

Saalisvonkaleet odottavat narrraajaa! Time Out Promotion tarjoaa kumppaneineen aivan ainutlaatuisia kalastus-seikkailuja. Oiva tilaisuus haastaa myyntitiimit keskinäiseen hauen, taimenen tai ahvenen kalastuskisaan. Mukaan tarvitaan vain rehellistä kilpailu- ja kalastushenkeä, siimaa ja onnea. Time Out Promotion huolehtii kaikesta muusta eli kalustosta, välineistä, varfusteista, ruoista ja juomista.

 

LUE LISÄÄ...

TOP Paintball

 

Leikkimielinen taistelu työporukalle tai yhteistyökumppaneille. Näillä sotatantereilla henki säilyy, mutta hiki lentää! Sopii suurellekin seurueelle. Manööverien  jälkeen solmitaan rauha, saunotaan ja ruokaillaan. Kuljetukset sisältyvät pakettiin

 

 

LUE LISÄÄ...

TOP Fun Hockey

Tossulätkä sopii muillekin kuin tossuille. Kaikenikäisten naisten ja miesten ilottelu on mitä oivin tapa testata ja kehittää hyväntuulisissa merkeissä henkilökunnan pelisilmää. Haastakaa naapurifirma, asiakas, saman yrityksen toinen osasto mukaan! Tarjolla myös

Skill Competition -rastit eli tarkkuus- ja tutkalauonta sekä tekniikkarata. Kun koko tossuilu vielä tallennetaan, voidaan illalla saunan ja ruoan jälkeen kokoontua huvittumaan ja oppimaan päivän tempauksesta. Palkinnonjakoseremoniat tiedossa! Tossuilun toteutuksesta vastaa Time Out Promotion yhdessä Dynamite Promotionin kanssa. Paketista löytyvät: kuljetukset, ottelut ilmatäytteisessä kaukalossa, Skill Competition, henkilökunta, dvd, sauna, ruoka, juomat.

TOP HOT SHOT
Espanja-09, Puerto Banus: Ocean club
TOP SPECIAL:
KUVAGALLERIA
Klikkaa kuvaa