TOP Party

Kruunaa vuoden merkittävin tiimipäivä muullakin kuin tillillä

Yhdistä hyöty ja hupi. Piiskaa parhaimpasi tehokkaaseen työskentelyyn, jonka palkitset muhkeasti. Arvokkaat yksilösi arvostavat näkemyksellisyyttäsi, kun tarjoat heille ankaran visioinnin päälle letkeää ja maukasta ohjelmaa. Pienellä tai suurella budjetilla. Sisällä, ulkona, merillä tai metsässä.

Time Out Promotion petaa janoamasi puitteet, herkut ja juonen. Koska jokainen asiakas ja tilaisuus on yksilö, ainutlaatuinen itsessään, räätälöimme tuotteemme toiveiden mukaan - ohjelmineen, menuineen ja esiintyjineen.

Alla muutama esimerkki teemoista. Tervetuloa luomaan niistä muunnelmia.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

TOP Players' Eve

Kiehtova ilta, jossa pokerinaamat kohtaavat yksikätiset, ja pajatsot riemuitsevat. Mukana tietenkin Texas Hold’em Poker. Ammattidealerit opastavat ja palkinnot houkuttelevat. Kuka on firman yllättäjä? Täyskädellinen jännitystä ja glamouria juuri sellaisena kuin te haluatte.Testaa pokkasi, käy skabaan tästä.

TOP Tico Tico

Firman oma biisi syntyy tex-mex-tunnelmissa: rummut pärisevät, kun Joset ja Juanitat improvisoivat.

 

TOP Caribbean

Aitoa piraattimeininkiä rosvoilla tai ilman, laivalla tai kuivalla maalla. Tilaa lisää ideoita ja tarjous:

 

TOP Gourmet

Time Out Promtion tarjoilee herkkusuille nautittavaa teemojen mukaan, missä vain. Myös kokkikoulut ovat olleet suosittuja. Mikä sen maittavampaa kuin istahtaa kokkikoulunpenkille keskellä erämaata tai tunturin kupeessa!

 

Mitä ikinä haluatkaan, se on mielestämme TOP!

Ensikontakti löytyy täältä.

TOP HOT SHOT

TOP GRILLPARTY 2009

TOP PARTY:

KUVAGALLERIA