TOP News Old

Parasta mitä voi tapahtua.

Onnea Päivi!

Päivi Tuomisto Starkilta voitti Time Out Promotionin S&A -päivien kävijäkilpailussa arvotun kotipokerisetin. Kiitos kaikille osallistuneille! Vielä on hyvää aikaa koettaa onnea nettiskabassamme, siis pelaamaan .

Kroatian Jaakko ei ole näköjään vielä heittänyt kylmää kiveään...

Kapteeni Nikkilä purjehti syyskuun puolivälissä jälleen joukkoineen Kroatian vesille. Johtotason kokousmatka onnistui ja kaikki Mies yli laidan -tilanteetkin olivat silkasta pulahtamisen ilosta syntyneitä. Myötätuulissa luotsatun kokouspäivän päätteeksi nautittiin illallista viihtyisissä rantaravintoloissa, joisa merenherkut maistuivat ja hyville päätöksille skoolattiin hymyssä suin.

Texas Hold'em Poker valloitti S&A-päivillä!

Time Out Promotion osallistui nyt toista kertaa S&A-päiville Helsingin messukeskuksessa 6.-7.9.07. Osastomme vetonaula, Texas Hold'em Poker tarjosi jännitystä torstaina kolmen ja perjantaina neljän turnauksen voimin. Pokerin ammattilaiset Olli ja Antti vihkivät pelin saloihin ja parhaat pelaajat palkittiin kotipokerisetillä. Messut olivat yleisömenestys edellisvuoteen verrattuna. Time Out Promotionin osastolla piipahti runsain joukoin mukavia tilaisuuksien järjestäjiä, ja TOP S&A-skabaankin osallistui yli sata messuvierasta.

TOP Poker

Suosittu Texas Hold'em laittaa tapahtumaan

Texas Hold'em -pokerin voit tilata sinne, missä omat porukat viihtyvät: yrityksesi juhliin, rentouttavaksi tapahtumaksi vaativan kokouksen päälle. Ennen tai jälkeen saunan, luxusgaalan ohjelmanumeroksi – tiukaksi turnaukseksi vieraiden kesken.

TOP Pokeriturnaukseen voivat heittäytyä kylmiltään yhtälailla daamit kuin herratkin. Ennen pelin alkua käydään pikakurssi ja vetäjät opastavat pelin aikana. Opit termit, opit lukemaan pöytää ja voittamaan. Pelko pois ja pöydän ääreen!

 

Ota VOITTO kotiin,

pelaa erä pokerivisaa!

TOP Sail de Luxe

Loistelias vip-risteily  Tallinnaan

Purjehdi unelmiesi ulapalle parhaimpien ihmistesi kanssa. Vie huipputiimisi ja tärkeimmät kumppanisi ylelliselle matkalle Tallinnaan 50 jalkaisella Bavaria-purjeveneellä. Nauti merellisistä tunnelmista: skoolaa aidolla shamppanjalla saavutetuille ja tuleville voitoille.

Limusiini odottaa Tallinnan satamassa viedäkseen sinut ja vieraasi gourmet-tason illallispöytien ääreen tai Casinolle ja klubeihin, joissa kansainväliset menestyjät näyttäytyvät ja viihtyvät. TOP Sail de Luxe –purjehdukseen sisältyy niin yöpyminen tasokkaassa hotellissa kuin purjeveneessäkin henkilökuntineen ja aitoine tryffeliluokan aamiaisineen.

 

TOP Summer Ice

Urho-luokan elämyksiä keskellä Helsinkiä

Mahtava voimakaksikko, Sisu ja Urho, houkuttelee herkuttelemaan Kekkosen ajan epookkitunnelmasta, meriaiheisista naamiaisista, jääkarhutempauksesta ja – miksei myös laivasuunnittelusta. Maineikas suomalaisyritys kestitsi yli kahdenkymmenen maan edustajia kesäisenä iltana Urholla. Illallispöytää komisti jääveistos ja uusia uljaita murtajien prototyyppejä rakennettiin kilpaa Lego-palikoista. Kaikki voittivat!

Loppukesäksi on ennustettu oivallisia säitä.

Kuvittele, miltä kuulostaa jäiden värinä coolereissa, kun punastelevat ravut tillipedeillään saapuvat illallispöytään tiukkojen Urho-luokan kisojen jälkeen...

TOP Canoe

Intiaanienergia virtaa vehreissä maisemissa

 

Monen valkonaaman sielu on kerralla myyty! Elämyksellinen kanoottivaellus maaluksellisissa rantamaisemissa tuo sulan hattuun vasta-alkajallekin. Kokenut opas on koko ajan matkassa mukana. Keravanjoki, Siuntionjoki, Suomenlahden saaristo ja ohi lipuvat kaupungit todistavat hienon joukkuelajin menestystä. Nauti monipuolisesta liikunnasta luonnossa, yhdessä työtoveriesi ja liikekumppaniesi kanssa. Seikkailun jälkeen maistuu savusauna ja herkullinen illallinen. Ja mikä estää joukkuettasi yöpymästä piilopirtissä, kaukana hälystä?

 

TOP Tico Tico

Kesän paras biisi syntyy porukalla

Juhlat ovat huipussaan, kun sombreropäinen seurue kajauttaa ilmoille yhteisen sävelen. Toimiston pemmikaani on vaihtunut grillattuihin maissintähkiin ja meheviin ribseihin. Ammatti-

muusikon johdolla rakennettu biisi saa ensi-esityksensä meksikon Juanin soittimin ja Sol-marinoiduin lauluäänin.

Nyt on elämä puhdasta tico-ticoa!

TOP Tico Tico on loistava tiimihengen elvyttäjä. Lisäherkkuina teeman mukaiset asut ja maskeeraus, kuljetukset, oma cd biisistä, tilaisuuden kuvataltiointi, trubaduuri, bändi.

 

TOP Spiritus

Varpusia ja torpedoja Suomenlahdella

Kesän hitti on kieltolakiaiheinen purjehdus brigantiinilla. Tänä vuonna piipahdettiin telealan osaajien kanssa läheiselle linnoitussaarelle, josta haettiin maitoa ja perunaa Laitisen rouvalta - aivan rehdisti, vallesmanni Asikaisen valvovan silmän alla. Vallesmanni tarkisti proopuskan ja lupakirja allekirjoitettiin. Maito- ja perunatäydennys oli tervetullut, mikä näkyi matkustajien iloisista ilmeistä. Pirtukeisarin pitopöydässä herkkuja piisasi, kuultiinpa harvinaisia kieltolain aikaisia kuplettejakin ja pääläristä lennähtäneet Pikku Varpuset pääsivät hyviin koteihin. Vaan missähän lymyää se salakuljettaja Laitisen kadonnut Torpedo?

 

TOP Postia

Capitanon kortti Kroatiasta

Lämpimät terveiset kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaille täältä Kroatian lämmöstä. Ilmat ovat olleet pohjolan ihmisille sopivan lämpöiset viimeisen viikon aikana ja myös loppuviikoksi on luvatttu suotuisia purjehduskelejä. Toivottavasti tapaamme joskus näissä merkeissä!

Terveisin Jukka Nikkilä, TOP Capitano

TOP Special, Wild Horses

Menestyvän suomalaisen kännykkäjätin 15-henkinen tiimi päätti rentoutua lännen tyyliin upeiden ratsukoiden parissa. Ratsastuksen ohella päivän ohjelmaan sisältyi hevosen-kengän heittoa, lassoamista, tex mex -tyylin evästä sekä sauna ja illallinen Sveitsin majalla.

TOP Ski, Levi

Reilut kolme  päivää kestänyt kiinteistöalan seminaari oli täynnä asiaa ja hauskaa mutta haasteellista ohjelmaa. Time Out järjesti ryhmälle mm. laskettelukilpailun, lumikenkäfudista, jääcurlingia, konttauskiihdytystä, lumisählyä, huljuttelua ja paljon paljon muuta. Energiaa saatiin myös maittavista Lapin ruoista.

TOP Ski, Himos

Työn ääressä tiiviiksi hioutunut tiimi kokoontui Himokselle mukavissa tunnelmissa. Aluksi ohjelmassa oli teknistä koulutusta kokoustamisen merkeissä. Sen jälkeen päästettiin joukko irralleen testaamaan kirveen heittoa, lumikenkäilyä ja nuotion sytytystä. Kaiken kruunasi sauna ja avantouinti sekä ilta Himos-areenalla Yölintuja kuunnellen.

TOP Ski, Tahko

Iloinen ryhmä optisen alan ammattilaisia asettui viikonlopuksi Tahkolle. Perjantaina nautittiin Pehku-baarin fondueta. Lauantaina oli vuorossa vallaton moniottelu, jossa kokeiltiin taitoja mm. retkiluistelussa, lumikenkäviestissä, potkukelkkailussa ja korikävelyssä. Lauantai-ilta aloitettiin viikinkihenkisesti ja päätettiin Hotelli Tahkovuoressa Virve Rostin tahdittamana.

TOP Special

Time Out Promotion toteutti energia-alan yrityksen henkilöstön virkistyspäivän Finnair Stadionin tiloissa. Henkilöstön kokouksen ja lounaan jälkeen ohjelmassa oli Snow Football -turnaus, tutkalauontaa, karhukävelyä, potkukelkkailua ja muuta hauskaa tekemistä.

Jälkipelit pelattiin stadionin saunatiloissa. Illan kruunasi stadionin ravintolassa tarjoiltu illallinen ja asiaankuuluva palkintojenjakotilaisuus.

Tapahtumakuvat:

Klikkaa kuvaa

TOP Training

Time Out junaili asiakkaan kumppanikoulutuspäivän hieman tavallisuudesta poikkeavassa ympäristössä. Päivän veturina oli historiallinen höyry: Ukko-Pekka uu-uu. Koulutus meni perille upeissa salonkivaunuissa, joissa tarjoiltiin hulppeat lounaat ja iltapäiväkahvit.

Illan tullen Ukko-Pekka muuttui Meksikon pikajunaksi, kun väki siirtyi country-vaunuun Villin Lännen tunnelmiin

trubaduurin säestyksellä. Tuhdin koulutuspäivän jälkeen tarjolla oli vieläkin tuhdimpi biisonipurilainen lisukkeineen Ameriikan malliin.

Vapauta turhat höyryt ratapihalle. Pyydä tarjous nyt!

TOP Sail, Kroatia

Kesän kuumin purjehdus lipui taas lokikirjaan. Time Out vei asiakkaat Adrianmeren aalloille. Ohjelmassa oli tällä kertaa purjehdusta Hvar-saarelle, tutustumista Trogirin vanhaan kaupunkiin ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Onneksi Elan-veneissä on varusteena aurinkokatos eli bimini, joka suojaa matkaajia pahimmalta aurinkonpaisteelta!

 

TOP Shots Kroatiassa

TOP Summer party

Taas vietettiin yhdet onnistuneet kesäjuhlat! Alkuun seilailtiin brigantiinilla muonana maukas lohisoppa. Sitten siirsimme juhlavieraat rib-veneiden vauhdikkaalla kyydillä kansallisromantiikan ajan hevossalmelaisvillaan, jossa odotti lämmin sauna sekä TOP Games eli rc-autoilua, golfia, ja nykytystä. Illan kruunasi TOP Gourmet BBQ, joka sisälsi mm. biisonia. Iltahan olisi jatkunut aamuun asti, mutta vanha sanonta "juhlat kannattaa lopettaa silloin, kun tunnelma on parhaimmillaan", veti pitemmän korren.

TOP Party

Thank God It's Friday!

Time Out Promotion laittaa tapahtumaan perjantai-illan huuman merkeissä, vapaasti soveltaen Tanssii tähtien kanssa -teemaa! Thank God It´s Friday Dancing Party sopii kaikille, vasta-alkajista osaajiin. Se on mitä herkullisin tilaisuus haastaa asiakkaat ja alihankkijat ja oma tiimi kilpasille iloisissa merkeissä. Sopii niin tupaantulijaisiin kuin pikkujouluteemaksi. Kilpailu toteutetaan pilke silmäkulmassa ammattilaisopettajan johdolla. Juhlatila sijaitsee Helsingin keskustassa. Time Out Promotion järjestää kaiken teeman mukaisine musiikkeineen, lavasteineen, valoineen, menuineen ja baareineen. Pakettiin kuuluu myös dj, jury ja palkinnot sekä videotaltiointi.

Lue lisää.

TOP Ski, Levi

Lumikenkä vie ja suopunki laulaa

Kutsu joukkosi sinne, missä eivät työhuolet paina, vaan ajatukset tuulettuvat toden teolla. Leppoisa ja elämyksellinen Levin-retki virkistää ja yhdistää. Kun väki pakkautuu rekiin husky-ajelulle, jännittää poroformuloissa ja virittää laulun nuotiolla , niin jopa saa yhteishenki uutta kipinää tuleviin työkoitoksiin. Time Out Promotionilta saat koko paketin ohjelmiston suunnittelusta ja toteutuksesta majoitus- ja ravintolavarauksiin. Ja huomaa: iltaisin näet Hullussa Porossa Suomen musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet.

 

Lue lisää.

TOP Special, Forest

Islantilaisia suomalaismetsässä

Se onnistui yli odotusten! Eli kaikkea muuta kuin päin mäntyä meni islantilaisten aikalisän otto aidossa suomalaismetsässä. Parasta Suomessa -ohjelmaan sisältyi lumikenkäilyä, nuotiokahvit, savusauna, avantouintia ja maittava Suomi-gourmet-ateria. Ei ollut islantilaiskehuille tulla loppua reissun jälkipuinneissa vielä seuraavanakaan päivänä!

Lue lisää.

TOP Pirates

Merirosvoja Helsingin aluevesillä

Joukko raamikkaita merirosvoja kaappasi useita merkittäviä Habitare-messuvieraita mukaansa merirosvoalukselle. Kuunari irroitettiin salaisesta laiturista ja suunnattiin kohti ulappaa. Tummenevassa syysillassa koettiin jännittäviä hetkiä: lankullakävelyä, merirosvokasteita, Kapteeni Koukun testejä. Nälkää torjuttiin muhkeilla lihakimpaleilla ja merituulen ahavoittamia huulia kostuteltiin rommilla. Koukun aarrekin löytyi lopulta. Missä kaapparit seuraavan kerran iskevät?

 

Lue lisää.


"));